طرز تهیه سالاد میگو

طرز تهیه سالاد میگو
سالاد میگو ؛ سالاد خوشمزه دریایی
با بخش دسر و سالاد مجله اینترنتی بیست ستون همراه باشید
طرز تهیه سالاد میگو
مواد لازم 
میگو :  ۸ عدد
ذرت کنسروی :۳/۱ پیمانه
کلم بروکلی :۲/۱ پیمانه
پیازچه : ۲ عدد
پیاز : ۱عدد
کاهو : ۴ برگ
فلفل قرمز: ۱ عدد
آبلیمو : ۱ قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی :۵  عدد
کنجد ، نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس :
سس خردل : ۱ قاشق مربا خوری
سرکه سفید :۲/۱ پیمانه
روغن زیتون :۲/۱ پیمانه
فلفل سیاه و نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه :
میگوها را خوب تمیز کنید و با مقداری آب لیموترش و نمک و آب به مدت ۴ دقیقه بپزید و سپس آبکشی کنید و بگذارید تا سرد شود. پیاز را به صورت حلقه ای و پیازچه و فلفل قرمز را برش دهید و درون یک کاسه بزرگ بریزید  و سپس کاهو و کلم بروکلی خرد شده را به آن اضافه کنید. حالا برای درست کردن سس سالاد ،  تمام مواد را به جز روغن زیتون ، داخل مخلوط کن بریزید و همزمان که مخلوط کن روشن است روغن زیتون را به آن اضافه کنید تاخوب با مواد مخلوط شود. بعد از ۳ دقیقه که مواد با هم مخلوط شد ، سس آماده است . حالا سس را روی سالاد بریزید و در آخر می توانید از  کنجد برای تزئین آن استفاده کنید.
منبع: www.bistsotoon.com